Resan är målet

Att lämna den grå och enahanda vardagen kan göra underverk för själen. Om en av anledningarna till att du stannar hemma är att du känner att du inte har råd, hör upp! Här kommer en rad tips på prisjämförelsesajter som hjälper dig att hålla din budget oavsett om du tänker dig en budgetresa med kompisgänget eller en lyxweekend med partnern.

MomondoTrivago-Reviews-logo

På momondo.se kan du jämföra olika resebolag, hotell eller biluthyrningsfirmor. På bara ett par sekunder scannar monondo igenom tusentals alternativ för att ge dig det bästa och dirigerar dig sedan till resebolagens hemsida. Du kan välja mellan många sökkriterier för att hitta boendet eller resmålet just för dig. Unna sig en liten flykt från den trista vardagen, och gör det billigare med momondo.se

Trivago

När du bestämt dig för vart det bär av kan du ta hjälp av trivago för att finna det ultimata hotellet. Du anger bara staden som du ska resa till och låter sedan tipsen på boenden ramla in. Välj att sortera genom läge, prisklass eller antal stjärnor med bara några klick.

Booking

Passar även på att tipsa om hemsidan booking.com. Visserligen inte en hemsida för jämförelse utan en helt vanlig bokningsservice. Det bästa med booking.com är att den gör det så mycket enklare att resa i stora sällskap. Du kan få personlig hjälp och en offert skickad till din epost om du inte vill scrolla själv. På så sätt sparar du även pengar och tid, de två livsvalutorna!

Alla ska ha lika möjlighet att resa – oavsett storlek på plånboken – och jämförelsesajter som dessa som sedan tar dig till det mest ultimata resmålet rekommenderas varmt. Mer resor åt folket! Fly mörkret och tristessen utan att behöva komma hem till en fattig månad med snabbnudlar.

Fler tips på bra hemsidor om resor och hotell kommer inom kort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *